Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklama suçlamaları nedeniyle tutuklanmıştı. Ancak, çiftin yargı süreci başlamadan önce komşularıyla yaşadıkları otopark kavgasına dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntülerde, Engin Polat'ın komşusuna yumruk atarak darp ettiği ve aile üyeleriyle birlikte saldırdığı anlar kameralara yansıdı.

aw074849-01-bnno

Dilan Polat ve Engin Polat, Türkiye'de son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla tutuklu yargılanıyorlar. Ancak bu yeni görüntüler, çiftin komşularıyla yaşadığı otopark kavgasının şiddetini gözler önüne seriyor.

EVİNİ BASTI

Engin Polat bu kez de az önce saldırdığı komşunun evine koştu ve açık olan kapıdan içeriye girmişti. Emniyete kadının verdiği ifadeye göre, Engin Polat hiddetli bir şekilde içeriye girerek, kocasına tehditlerde bulunup küfürler savurmuştu. Büyük korku yaşayan o kadın cep telefonundan KADES uygulamasına girerek, ihbarda bulunmuştu. 


POLİSLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Kısa bir süre sonra olay yerine gelen ekiplere kapıyı Polat çifti açmıştı. Polisleri içeri almayan çift, ifade de vermemişti. Polisler Polat çiftinin evine girdiği anda arbede yaşandı ve Dilan Polat polislere tepki gösterip zorluk çıkarmıştı.

İş yerinin Ataşehir'de olduğunu belirterek sadece emniyete ifade vereceğini belirtmişti. Polis bunun üzerine ekip aracına yönelmişti. O sırada da Engin Polat'ın kardeşi Kürşat Polat geldi ve durumu polise anlatmaya çalışmıştı. Yaşananlar ise kameralara anbean yansıdı.

Ev Almak İsteyenler Dikkat! Banka Banka Konut Kredilerinde Son Durum Ev Almak İsteyenler Dikkat! Banka Banka Konut Kredilerinde Son Durum


Yaşanan kavgayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Engin Polat’ın komşusuna sert bir şekilde yumruk attığı, ardından Polat’ın yakınlarının da adama hep birden saldırdığı görülüyor.

Sonra da Engin Polat’ı yakınlarının sarılarak eve soktukları görülüyor. Yaşanan olay nedeniyle sokakta dakikalarca hareketlilik olduğu görülüyor.

aw074849-03-tdvr

ÖNCE TATİL SONRA İFADE

Polat çifti önce yurt dışına tatile çıkmış, ifade vermeye ise haftalar sonra gelerek, suçlamaları kabul etmemişlerdi.

Dilan Polat komşusunun kendisini yaraladığını hatta darp raporu aldığını söyleyerek, 'kimseyi tehdit etmedim hakarette bulunmadım' demişti. Engin Polat da komşusuna saldırmadığını, kendilerinin saldırıya uğradığını söylemiş, her iki taraf da birbirinden şikayetçi olmuştu.

Görüntülerde, Engin Polat'ın komşusuna yönelik şiddet içeren saldırısının yanı sıra, aile üyelerinin de bu kavgaya dahil olduğu görülüyor. Olay sırasında büyük bir gerginlik yaşanıyor ve sokakta hareketlilik oluyor.