Türkiye İş Bankası, Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Uzman Yardımcısı pozisyonu için personel alımı yapacak. 

İstanbul'da İstihdam Edilecek Personeller

Seçilen adaylar, İş Bankası'nın İstanbul'daki merkezlerinde çalışacak. Başvuru sürecinde ikamet şartı aranmayacak.

YÖK Başkanı: İlk 500'deki üniversite sayımızı 10'a çıkarmayı hedefliyoruz YÖK Başkanı: İlk 500'deki üniversite sayımızı 10'a çıkarmayı hedefliyoruz

Görev Tanımı ve Sorumluluklar

Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapacak Uzman Yardımcıları, kurumsal müşterilere yüksek kaliteli hizmet sunmakla yükümlü olacak. Bu pozisyonda çalışacak personeller, müşteri ihtiyaçlarına göre analizler yapacak ve müşterinin finansal portföyüne etki eden piyasa gelişmelerini izleyecekler.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, belirlenen yaş sınırını aşmamaları ve üniversitelerin dört yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Ayrıca, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da tecil ettirmiş olmak ve sağlık durumunun Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya elverişli olması şartları aranıyor.

Online Mülakat Süreci

Başvurusu kabul edilen adaylar, online olarak gerçekleştirilecek mülakata davet edilecekler. Başarılı adaylar, mülakat sürecinin ardından belirlenecek.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Adaylar, başvurularını İş Bankası'nın resmi internet sitesi olan "https://ik.isbank.com.tr/is-ilanlari-listesi" adresi üzerinden yapabilecekler.