Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü, öldürüldü mü? Ortaya çıkan drone görüntüsü suikast iddialarını güçlendirdi Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü, öldürüldü mü? Ortaya çıkan drone görüntüsü suikast iddialarını güçlendirdi

merkezli olarak yayın hayatına başlamıştı. Ancak, bir süre sonra İstanbul merkezli yayına geçiş yapan kanal, Kavaf Holding bünyesinde faaliyet gösteriyordu. İstanbul’un canlı ruhunu yansıtan bir yayın anlayışı ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken kanalın, dün gece 01.30 itibarıyla yayın hayatına son vermesi şaşkınlık yarattı.

Kanalın Son Günü: Ne Oldu?

Gelişmeler dün gece saat 01.00 civarında netleşti. BBN Türk TV Medya Grup Başkanı Fahrettin Damga, konuyla ilgili çalışanlara WhatsApp üzerinden bir mesaj gönderdi. Damga’nın paylaştığı mesaja göre, BBN Türk Televizyonu'nun artık Kavaf Holding bünyesinde olmayacağı ve marka olarak satıldığı belirtildi. Bu nedenle gece saat 01.30 itibariyle yayının sonlandırıldığı ifade edildi.

Emeklere Veda ve Hakkın Helali

Fahrettin Damga, mesajında tüm çalışanlarına teşekkürlerini sundu ve hak edişlerin son kez maaş ödeme gününde yapılıp helalleşileceğini belirtti. Emekler ve katkılar için teşekkürlerini ifade eden Damga, çalışanlardan hakkını helal etmelerini istedi. Bu anlamlı veda, çalışanlar arasında duygusal anların yaşanmasına neden oldu.