Kamudanhaber - Özel Haber 

EBA Öğrenci Girişi Özel Haberimiz 

Eğitim Bilişim Ağı , kısa adı EBA...

Öğretmen ile öğrenci arasındaki iletişimi kurma ve eğitim hayatları boyunca kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri genel müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstermektedir . 

Eba sitesini gün içerisinde incelediğimiz zaman ; Öğrencilere yönelik bilgilendirme mesajını görüyoruz .
 
Öğrenciler öncelikli olarak EBA platformuna ve mobil uygulamasına EBA ile giriş yapabilmekte ve Uygulamaya girişte şifre bilgisi için aşağıdaki duyuru yer almaktadır .

MEB EBA DUYURUSU

Öğrencilerimiz, Bilişsel Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu GriCeviz (brainquire) mobil uygulamasına EBA ile giriş yapabilmektedir. Uygulamaya girişte kullanılacak şifre bilgisini buradan edinebilirsiniz. EBA’ya giriş yaptıysanız kullanıcı menünüzde yer alan “GriCeviz Şifresi Al” ile de şifrenize ulaşabilirsiniz. Şifrenizi, mobil cihazınıza yüklediğiniz GriCeviz uygulamasının kayıt ekranında yer alan “ÖĞRENCİLER İÇİN EBA” butonu ile açılan alana girerek uygulamayı kullanabilirsiniz.

Eba Tv İlkokul 

Eba Tv Ortaokul 

Eba Tv Lise olmak üzere Eba sitesinde kanal frekansları bulunmaktadır.

EBA TV KANAL FREKANS BİLGİLERİ ŞU ŞEKİLDEDİR 

Eba Tv kanal frekanslarının yanında ; 

EBA TV İLKOKUL - EBA TV ORTAOKUL VE EBA TV LİSE ; ders programları haftalık yayınlanmaktadır .

EBA TV 27 Nisan -  1 Mayıs arası Haftalık Ders Programı 

eba giriş

eba haftalık çizelge

EBA ŞİFRESİ NASIL ALINACAK ? EBA GİRİŞİ NASIL YAPILACAK ?

Kamudanhaber sitemizde siz değerli ziyaretçilerimiz için hazırladığımız özel haberimizde şimdi sizlere EBA şifresinin nasıl alınacağını ve giriş yapılacağını tek tek anlatacağız .


EBA’ya nasıl giriş yapılır , şifre nasıl alınır ?

EBA- ya öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve kendilerinin  oluşturacakları şifreleriyle, veliler e-devlet hesap bilgileriyle, öğretmenler de MEBBİS ya da e-devlet hesap bilgileriyle giriş yapabiliyor.

EBA ŞİFRESİNİN NASIL ALINDIĞI RESİMLİ ANLATIM 

eba tv


Sonuç olarak : Kamudanhaber internet sitesi olarak siz değerli ziyaretçilerimizin EBA hakkında merak ettiği tüm bilgileri ve 20-24 Nisan Ebs ders programını bu özel haber altında vermeye çalıştık . Eba ile ilgili merak ettiklerinizi ve sorularınızı haber sayfası sonuna yorumlara yazabilirsiniz .