Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe ile oynanan maç sonrası yaşanan olayları değerlendirerek sert bir açıklama yaptı. Doğan, Trabzon şehrini ve Trabzonspor taraftarını hedef alan herhangi bir girişime izin vermeyeceklerini vurguladı.

Trabzonspor'un dün akşam Fenerbahçe ile oynadığı ve 3-2 mağlubiyetle sonuçlanan maçın ardından yaşanan olaylara ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, Başkan Ertuğrul Doğan'ın imzasının yer aldığı belirtildi.

Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı Okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli tutuklandı

Açıklamada, maç sonrası sahaya giren bazı Trabzonspor taraftarlarının Fenerbahçeli futbolculara saldırmasıyla ilgili olarak, "Yönetim Kurulumuz tüm yaşanan süreci dikkatli bir şekilde takip etmektedir" denildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı disiplin sevklerinin ardından kulübün detaylı bir açıklama yapacağı da bildirildi.

Başkan Doğan ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü'nü ve Trabzonspor'un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz."