Trabzon Emniyet Müdürlüğü, 14 Mayıs Seçimleri öncesinde İYİ Parti ve MHP'nin düzenleyeceği mitingler nedeniyle bazı caddelerin trafiğe kapatılacağını duyurdu. Her iki siyasi partinin aynı gün Trabzon'da miting düzenleyecek olması, güvenlik tedbirleri kapsamında yol kapatmalarına yol açtı.

MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, MHP'nin Gülbahar Hatun Mahallesi Atapark Alanı'nda düzenleyeceği miting nedeniyle 08.30-16.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak güzergahlar belirtildi. Trabzonspor Bulvarı'nda İnönü Caddesi Kavşağı Hatuncuk Cami önünden yeni valilik binası arasında ve bağlantı yolları ile Mumcular Sokak Varlıbaş Alışveriş Merkezi yanı güzergahı trafiğe kapatılacak.

Açıklamada ayrıca, İYİ Parti'nin Kent Meydanı'nda düzenleyeceği miting sebebiyle 14.00-18.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak alanlar da belirtildi. Şehit İbrahim Karaoğlan Caddesi (Liman Kavşağı'ndan Taşbaşı Meydan arası) ve bağlantı yolları, Baro Kavşağı meydan girişi ile İmperial Hastanesi'nden Gazipaşa Caddesi'ne bağlantı yolu ve meydan bölgesi bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacak.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, mitingler sırasında halkın güvenliğini sağlamak amacıyla bu önlemlerin alındığını ve sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları gerektiğini belirtti.