Cumhuriyet Halk Partisinin Trabzon İl Başkanlığının camına kurşun isabet etti. Edinilen bilgiye göre CHP İl Başkanlığının bulunduğu binanın sokağından geçen şahıslar havaya ateş açtı. Açılan ateş sonrası kurşunlar CHP İl Başkanlığına ve yandaki işyerinin camına isabet etti. Yaşanan bu durumdan hemen sonra ihbar üzerine polis ekipleri gelerek bölgede güvenlik önlemi aldı ve incelemelere başladı. 

CHP Trabzon İl Başkanı olayla ilgili edindiği bilgileri aktardı:

"Dışarda, bir organizasyondaydık. Komiser arkadaşımız arayınca olayı öğrendim. Hemen ardından partiye geldim. Cam çatlamıştı. Olay yeri inceleme ekipleri geldi, soruşturma başlattılar. Bina girişinde, birçok boş kovan buldular. 2 kat üstümüzde de tekrar bir ize rastlandı. Soruşturma devam ediyor. Daha sonra olayda bizi net şekilde bilgilendirecekler. Yaptıkları araştırmada bir kasıt tespit edilmedi”

CHP Trabzon Milletvekilinin Trabzon Valisi ile iletişme geçtikten sonra ateş eden şahısların sarhoş olduğu ve silahı bilinçsiz olarak havaya ateş ettiği belirtildi. 

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya: "Dikkat edilmesi gereken hassas bir döneme giriyoruz. Bundan sonrası için tedbirlerin artırılması gerektiğini düşünüyoruz. İstenmeyen olaylara sebebiyet verebilecek bu tür meselelere karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda Vali beyle konuşmamız oldu. O da bütün partilerin binaları için güvenliği artıracaklarını söyledi"  diyerek durumu aktardı.

Polis İl Başkanlığının önündeki güvenlik önlemlerini artırdı.