Üçüncüsü düzenlenen Kamu Görevlileri Hakem Kurulu toplantısı sona erdi. 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde kamu işvereninin verdiği iki teklif memur kesimi temsil eden sendikalar tarafından kabul edilmemiş, memur ve memur emeklisinin alacağı zam Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na kalmıştı.

para-PeNc_cover

7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde oluşturulan Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'nun başkanlığını Sayıştay Başkanı Metin Yener'de. Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'nun üçüncü toplantısının başkanlığını da Sayıştay Başkanı Metin Yener yaparken bugünkü toplantıda Kamu işveren tarafı ve Memur-Sen'in dün sunduğu gerekçeler madde madde tartışıldı.

para-nedir-7

A101 8-13 Ekim Kataloğu: Sıvı yağ, süt, peynir, yoğurt, tereyağı, köfte, sucuk, salça, çay ve daha fazlası indirimde! A101 8-13 Ekim Kataloğu: Sıvı yağ, süt, peynir, yoğurt, tereyağı, köfte, sucuk, salça, çay ve daha fazlası indirimde!

Müzakeler yarın da devam edecek. Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'nun karar verdiği zam oranlarına herhangi bir itiraz edilmeyecekken yargıya da götürülmesi yasal düzenleme ile mümkün değil.