Açık Artırmanın Zamanı ve Yeri

Açık artırmalar, 11 Ekim Çarşamba ve 12 Ekim Perşembe günleri saat 10.30’da gerçekleşecek. Meraklı gözlerin takip edeceği bu etkinlik, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara The Green Park Hotel’de düzenlenecek. İnternet üzerinden de teklif verme imkanı bulunacak, bu için www.emlakmuzayede.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Konut Satışları Hangi İllerde?

TOKİ, Türkiye’nin dört bir yanını kapsayan bu projede birçok ili içeriyor. Alıcılar, yurdun pek çok farklı ilinden birini seçerek, konut sahibi olma fırsatını yakalayacak. İşte konut satışı yapılacak o iller: Afyonkarahisar, Adana, Aksaray ve daha birçok il!

Yer altından gelen sesler korkuttu: deprem habercisi mi? Yer altından gelen sesler korkuttu: deprem habercisi mi?

İş Yeri Satışı Yapılacak İller

Afyonkarahisar’dan Trabzon’a kadar birçok ilde iş yeri satışı da gerçekleşecek. Yatırımcıların gözü ise yine %25 peşinat ve 48 ay vade avantajında olacak.

Başvuru ve Teminat İşlemleri

Açık artırma ile ilgili bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından sağlanacak. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Detaylı bilgi için www.toki.gov.tr ve www.emlakmuzayede.com.tr internet adreslerini ziyaret edebilir veya “444 86 54” numaralı telefonu arayabilirsiniz.