Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 42 ilde toplam 462 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. 1-2 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek açık artırmada, konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi ve plansız nitelikteki arsalara peşin veya yüzde 35 peşinat ve 48 ay vadeyle sahip olunabilecek.

Bu satışa çıkacak 462 arsanın toplam büyüklüğü yaklaşık 3 milyon 883 bin 551 metrekare olarak tahmin edilmektedir. Tahmin edilen bedeli ise 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 Türk Lirası'dır. Bu arsalar, Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, ve birçok diğer ilde bulunmaktadır.

Devamsızlık affı yeni müfredatla 2024 geldi mi, 12. Sınıflara devamsızlık affı gelecek mi? Devamsızlık affı yeni müfredatla 2024 geldi mi, 12. Sınıflara devamsızlık affı gelecek mi?

Açık artırmaya katılmak isteyenler, TOKİ'nin İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek müzayede yanı sıra "emlakmuzayede.com.tr" adresi üzerinden de tekliflerde bulunabilecekler. Satışa dair ayrıntılı bilgilere, TOKİ'nin resmi web sitesi olan "www.toki.gov.tr" veya "emlakmuzayede.com.tr" adreslerinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşabilirler. Bu satışlar, çeşitli yatırım ve inşaat fırsatları arayanlar için önemli bir fırsat sunmaktadır.