Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yazılım hatası nedeniyle vites kullanımında yaşanan sorunların ardından şimdi de internet arızası ile gündemde. TOGG kullanıcıları, araçlarını kullanırken aniden sinyal ve ekran sorunlarıyla karşılaşıyor.

Turkcell'in yeni yönetim kurulu belli oldu Turkcell'in yeni yönetim kurulu belli oldu

Kullanıcılar, araç kullanımı sırasında aniden sinyallerin kaybolduğunu ve hiçbir müdahalede bulunamadıklarını ifade ediyor. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen yazılım hatası sonucu vitesin kullanılamamasının ardından, şimdi de internet arızası nedeniyle bagajın açılıp, içerideki soketin çekilmesi gerektiği ortaya çıktı.

Kullanıcılar, internetin kesildiği durumlarda araç bagajındaki soketi çekip, ardından 1 saat boyunca beklemek zorunda olduklarını belirtiyorlar. Bu durum, kullanıcıların araçlarını normal şekilde kullanabilmeleri için beklemek zorunda oldukları bir süreci beraberinde getiriyor.

TOGG, Türkiye genelinde Tesla'yı geçerek Ocak-Kasım satışlarında pazardaki payını artırmış olsa da, bu tür yazılım ve teknik sorunlar kullanıcılar arasında endişe yaratmaya devam ediyor. TOGG yetkililerinden henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.