TikTok'ta Duygu Özgül Kalebayır isimli genç kadının, kuzeni olduğunu iddia ettiği 5 yaşındaki çocuğu zorla dudağından öptürdüğü video hızla yayılmış, yaşanan olay infiale yol açmıştı.

"BU RESMEN İSTİSMAR"

Birçok sosyal medya kullanıcısı, "Bu resmen istismar" sözleriyle kadına tepki gösterirken, kadın "Çocuğun ailesi yanımızdaydı. İstismar gizlidir kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır" sözleriyle kendini savunmuştu.

GÖZALTINA ALINDI

Duygu Özgül Kalebayır'ın Nevşehir'de yaşadığı ve Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında 'cinsel istismar suçundan' gözaltına alındığı öğrenildi.

Ayrıca zanlının cep telefonunda geçmişe dönük inceleme başlatıldı.

MİT'ten PKK'ya TUSAŞ Harekatı MİT'ten PKK'ya TUSAŞ Harekatı

ÇOCUĞUN AİLESİNİN DE İFADESİ ALINACAK

Çocuğun 5 yaşındaki Ö.H.N. olduğu ve ailesiyle Sivas'ta yaşadığı öğrenilirken savcılığın soruşturma kapsamında ailenin ifadesine de başvurulacağı belirtildi.

PES DEDİRTEN SAVUNMA

Duygu Özgül Kalebayır, tepkilerin ardından şu açıklamaya imza atmıştı:

"Arkadaşlar (istismar) adı altında yine bir video paylaşıp gündem etme çabası içerisindeler. Çekilen video kuzenimle ailesinin de yanımda olduğu ve istismarın söz konusu bile olmadığı hatta sayfada başka videolarında olduğunu belirtmek isterim. Bu şekilde istismar adı altında paylaşıp reklam yapan kendi kafasına göre yazı yazan ve etkileşim yaratmaya çalışan insanlara gerçekten üzülüyorum. Sayfaya yazılan yazı üzerinden şikayetimizi yapacağımızı ve görüntümü paylaştığı için de gerekli işlem yapılacaktır."