Türk Hava Yolları (THY) ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) iş birliğiyle hayata geçirilen Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi, yeni bir adım daha attı. İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bulunan Dursunköy'de yer alan projenin 3. etabı için önemli bir adım atıldı ve sözleşme imzalandı.

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı

Emlak Konut GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, projenin 3. etabı kapsamında konutlar, ticaret alanları, sosyal donatılar ile altyapı ve düzenleme işleri için Kuzu Toplu Konut firmasıyla 3 milyar 334 milyon 500 bin TL bedelli sözleşme imzalandı.

Aynı açıklamaya göre, projenin 3. etabının ikinci ve dördüncü kısımları için de sözleşmeler yapıldı. 2. kısımda Cevahir Yapı Sanayi, 4. kısımda ise Leda Yapı ve Proje Taahhüt firmalarıyla anlaşmalar yapıldı. Bu kapsamda yapılan sözleşmelerin bedelleri 3 milyar 369 milyon TL seviyelerinde gerçekleşti.

Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi, İstanbul'un konut ihtiyacına modern ve kaliteli bir çözüm sunmayı hedefliyor. Projede konutlarla birlikte ticaret alanları ve sosyal donatılar da yer alacak, böylece bölgedeki yaşam standartları yükseltilecek.

Bu imzalanan sözleşmelerle birlikte Yenişehir Evleri Arnavutköy projesinin önemli bir aşaması tamamlanmış oldu. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgede hem konut hem de ticaret alanlarının canlanması ve ekonomik hareketliliğin artması bekleniyor.