İsmail Uyanık, bir otelde düzenlediği basın toplantısında TFF başkanlığına aday olduğunu resmi olarak ilan etti. Türk futbolunun karşılaştığı mevcut sorunları çözmek ve ülke futbolunu daha ileriye taşımak amacıyla aday olduğunu ifade eden Uyanık, Türkiye'de temiz ve başarılı futbol takımları oluşturma hedefini diel getirdi.

Futbolun Sorunlarına Dikkat Çekti

Uyanık, futbol takımlarının ekonomik zorluklarla ve teknik iflas sorunlarıyla mücadelesine değindi. Milli takımın eski başarılarına dönmesi ve Türk takımlarının Avrupa'da şampiyonluklar yaşaması gerektiğini belirten Uyanık, bu hedeflere ulaşmak için liyakatli ve temiz futbol adamlarıyla çalışmayı planladığını söyledi.

Kampanya Mesajı ve Vizyonu

ÖSYM 2024-KPSS Lisans Sınav Takvimini Açıkladı! İşte Detaylar ÖSYM 2024-KPSS Lisans Sınav Takvimini Açıkladı! İşte Detaylar

Adaylık sürecinde doğruları tartışmayı ve kamuoyuna net mesajlar vermek istediğini belirten Uyanık, "Doğru sloganlarla ve doğru yaklaşımlarla, birlikte hareket edebileceğimiz, liyakate sahip, temiz futbol adamlarıyla Türk futbolunu layık olduğu yere taşıyacağız" dedi. Uyanık, adaylık sürecinin Türk sporuna, Samsun'a ve Anadolu sporuna hayırlı olmasını diledi.