Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, tefecilere olan borcu nedeniyle komşusunu öldüren 33 yaşındaki Tolga Keskin'in ifadeleri ortaya çıktı. İfadesinde, yaşlı kadından bilezik istediğini ancak reddedilince şiddet uygulayarak boğazını kestiğini söyleyen zanlı, olay sırasında eşinin kapıda beklediğini belirtti.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 5 Ocak'ta, Tevfikiye Mahallesi'nde meydana gelen cinayette, 85 yaşındaki Ulviye Eskici'nin evinde kanlar içerisinde bulunması sonucu dehşet verici bir cinayet işlendiği ortaya çıktı. Cinayetin zanlısı olarak gözaltına alınan 33 yaşındaki Tolga Keskin, emniyetteki ifadesinde olayın detaylarını anlattı.

Emniyette verdiği ifadede, Keskin'in tefecilere olan borçları nedeniyle bir süre önce komşusu Ulviye Eskici'den para talep ettiği ortaya çıktı. Ancak yaşlı kadının talebi reddetmesi üzerine Keskin, şiddet uygulayarak kadını öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı, öldürdüğü komşusundan bir süre önce istediği bilezikleri almaya çalıştığını ancak başarılı olamayınca cinayeti işlediğini belirtti.

Screenshot 76 Nte5

Nöbetçi mahkemede suçunu itiraf eden Tolga Keskin, "Komşumla konuşmaya gittim. Eşim kapıda bekledi, ben içeri girdim. Bilezikleri istedim, vermedi. Zorla bilezikleri almaya çalıştım. Bağırmaya başlayınca boğazını kestim." şeklinde ifade verdi.

Katil zanlısının ifadeleri doğrultusunda, Eskici'nin evinden çalınan yaklaşık 100 bin liralık ziynet eşyasının Soma ilçesindeki bir kuyumcuda bozdurulduğu belirlendi.

Keskin, polis tarafından gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerin ardından hakimlik tarafından tutuklandı. Zanlının eşi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.