Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi

Türk Eğitim -Sen Genel Başkanı Talip Geylan, beraberindeki heyetle birlikte 24-25 Kasım 2023 tarihlerinde Kütahya'da önemli ziyaretlere imza attı. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin ve Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ı ziyaret eden Geylan, üniversitelerin gelişimine katkı sağlayan yöneticilere teşekkür etti.

Ziyaretleri sırasında bir dizi açıklama yapan Genel Başkan Talip Geylan, kamu çalışanlarının maaşlarındaki erimenin önüne geçmek için refah payının verilmesi gerektiğini belirtti. Geylan, "Büyüyen ekonomiden, artan milli gelirden kamu çalışanlarının hak ettiği payı almasını sağlamalıyız. Oransal artış ve enflasyon farkının yanı sıra her artış döneminde bir refah payı verilmelidir" dedi.

Ayrıca, Genel Başkan Talip Geylan, Kütahya Şube'nin düzenlediği istişare toplantısına katılarak, önemli konularda kamu çalışanlarının beklentilerini dile getirdi. Toplantıda, 2024 yılında yapılacak zam oranıyla ilgili olarak Geylan, enflasyon farkının yanı sıra refah payının verilmesi gerektiğini vurguladı.

Geylan'ın ziyaretleri arasında dikkat çeken bir diğer etkinlik ise İLKSAN ve Simav Belediyesi iş birliğinde açılan "Şehit Öğretmenler" Parkı'nın açılış töreniydi. Geylan, şehit öğretmenlerin anısına düzenlenen törende yaptığı konuşmada, vefa ve minnet duygularını dile getirerek, parkın açılmasına emeği geçenlere teşekkür etti.