Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben de CHP'yi ziyaret edeceğim Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben de CHP'yi ziyaret edeceğim

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, takip ettiği eşi ve yanındaki erkek arkadaşını vuran şüpheli, tutuklandı. Olay, Sevindik Mahallesi, Eskihisar Parkı'nda dün saat 17.00 sıralarında gerçekleşti.

İddiaya göre, olayın şüphelisi olan Mehmet G., kendisini aldattığını düşündüğü eşi Ümmü G.'yi takip etti. Eşi ve yanındaki arkadaşı Mehmet Y.'ı otomobilde gören Mehmet G., aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Mehmet G., yanındaki tabancayla Mehmet Y.'ı boynundan vururken, eşi Ümmü G.'yi ise karnından vurdu.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, yaralılar Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ümmü G.'nin hayati tehlikesi bulunmazken, Mehmet Y.'ın yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı bildirildi.

Polise teslim olan Mehmet G., adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüpheli Mehmet G.'nin ifadesinde, "Eşimin beni aldattığını düşündüğüm için takip ettim. Eşimi, Mehmet Y. ile otomobilde gördüm. Tartışma sırasında bana saldırdıklarında olay gerçekleşti" dediği öğrenildi.