Taha Duymaz’ın enkaz altındaki durumlarıyla ilgili depremin en başından beri açıklama yapmayı sürdüren abla Semiha Duymaz, enkaz çalışmaları ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Ünlü aşçı CZN Burak, Taha Duymaz'ın evinin bulunduğu bölgeye vinç getirildiğini bildirdi.
Çektiği yemek videoları ile sosyal medyada adından söz ettiren Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz, kardeşinin ailesi ile beraber enkaz altında kaldığını açıkladı. 
Taha, enkaz altında
Çektiği yemek videoları ile ünlenen Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz'ın yaptığı açıklamada “Kardeşim Melek, Taha, Umut, halam ve eniştem enkaz altında. Lütfen yardımcı olun kimse bakmıyor olduğu bölgeye. Hatay Antakya, Betonsan Bedisabuncu Okul karşısı" diyerek, Taha enkaz altında" ifadelerini kullandı.
“Kardeşlerim sağ salim çıkacaklardır”
Semiha Duymaz, "Lütfen bu durumda haber almadan paylaşım yapmayın. Ben inanıyorum kardeşlerim çok güçlü, sağ salim çıkacaklar" dedi.
CZN Burak ekiplerden yardım istedi
Sosyal medya fenomeni CZN Burak, Taha Duymaz ve ailesinin enkaz altında kaldığı yere giderek enkazın önünden çektiği video ile arama kurtarma ekiplerinden acil olarak yardım istedi.

Depremin üzerinden 88 saat geçmesine rağmen hala Taha Duymaz’dan bir haber alınamadı.