Survivor 2023’te ilk hafta eleme konseyi bu akşam gerçekleşti. 15 Ocak’ta büyük bir heyecanla başlayan Survivor’da ilk hafta kim elendi?Ödül oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde…

Survivor 2023 ilk haftasında yapılan iki dokunulmazlık oyunu sonrasında belirlenen 4 isim eleme potasına düştü. Haftaya kötü başlayan ünlüler takımı gönüllüler karşısında üst üste iki mağlubiyet aldı. 17 Ocak’ta ki eleme konseyi öncesinde ise bir ödül oyunı gerçekleşti. Peki ödül oyununun kazananı kim oldu? Elenen isim kim?

TV 8 ekranlarının merakla beklenen yarışması Survivor henüz ilk haftasında nefes kesen yarışmalara sahne oldu. Dört ünlü ismin eleme potasına girdiği yarışmada son olarak ödül oyunu oynandı. Yarışmalar kıyasıya bir rekabet ortamında geçerken ilk hafta elemesi sonucu elenen isim izleyiciler için büyük sürpriz oldu. 

17 Ocak yapılan ödül oyununda takımlar kraker ödülü için yarıştı. Heyacanlı geçen oyunda gönüllüler takımı hem kadınlarda hem de erkeklerde kazanna taraf olurken ,2-0 ‘la biten skorla birlikte kraker ödülünün de sahibi oldu. 

Survivor 2023 ‘te bu hafta eleme potasındaki isimler ünlüler takımıdan Berdan Mardini,Ümit Erdim,Seçkin Piriler ve Kürşat olarak belirlendi. Acun Ilıcalı tarafından duyurulan eleme sonuçlarına göre ilk hafta adaya veda eden kişi Ümit Erdim oldu.