İçişleri Bakanı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Beyoğlu Tomtom Mahallesi ve Tophane Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Bakan Şimşek Rezevlerdeki Artış Miktarını Açıkladı! 'Ekonomide Güven Artıyor' Bakan Şimşek Rezevlerdeki Artış Miktarını Açıkladı! 'Ekonomide Güven Artıyor'

Konuşmasında, AK Parti'nin gerçekleştirdiği icraatları ve hükümetin başarılarını vurguladı. Soylu, Taksim Gezi Parkı protestoları döneminde yapılmayacağı söylenen projelerin başarıyla tamamlandığını belirtti. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul Havalimanı, Mersin Nükleer Santrali, Marmaray, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi büyük projelerin gerçekleştirildiğini ifade etti.

Ayrıca, Tophane'deki konuşmasında Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini değerlendiren Soylu, FETÖ ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret etti ve Millet İttifakı'nın iktidara gelmesi halinde Türkiye'yi yüz yıllık bir karmaşaya sürükleyeceğini iddia etti. Ayrıca, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardında FETÖ ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaset iş birliği olduğunu öne sürdü. Soylu, vatandaşlara 14 Mayıs'ta bu duruma tepki göstererek Türkiye'yi istikrara veya karmaşaya sürüklemeye karar vermeleri çağrısında bulundu.