Çankırı’ya bağlı olan Ilgaz ilçesinde M.U. isimli kişi, sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın başlattı ve yaşadığı evini alevlere teslim etti. Ortaya çıkan yangında kişinin ve komşusunun evi küle döndü.

Yaşanılan olay, Çankırı'nın Ilgaz ilçesi Onaç köyünde gerçekleşti. Verilen bilgiye göre, köyde yaşamakta olan M.U. isimli kişi, sosyal medya hesabından canlı yayın açtıktan sonra evini ateşler içinde bıraktı. M.U., köydeki yaşayanlara tepkisini koymak için evi yaktığını ifade etti.

Türk Eğitim-Sen'den öğretmenlere yeni müfredat anketi Türk Eğitim-Sen'den öğretmenlere yeni müfredat anketi

Kısa sürede her yere yayılan alevler M.U.'nun komşusu K.K.'nin evine kadar ulaştı. Yangına şahit olan köydeki yaşayanlar ise durumu bildirmek için sağlık ekiplerini aradı. Verilen ihbar üzerine olay yerinde itfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındı. Yangında M.U.’nun evi ve komşusu K.K.'nin evi küle döndü. K.K.'nin M.U.'dan şikayette bulunduğu gelen bilgiler arasında.

TÜM İZLEYİCİLERİNE ARMAĞAN ETTİ

Sosyal medyada yapmış olduğu canlı yayın kayıtlarında şahsın evin değişik kısımlarında ateş yaktığı iddia ediliyor. Canlı yayında şunları dile getiriyor;

 "Şu an evi yakıyorum. Benden tüm izleyenlere gelsin. Cayır cayır yanıyor. Evin her yerinde ateşi yaktım. Onaç köyünde üzerime şike oynanıyor, ben de Onaç köyündeki evimi yakıyorum"  cümlelerini kullanıyor.