Şişli'de bulunan 13 katlı bir binanın en alt katında henüz belirlenemeyen nedenlerle yangın çıktı. Yangınla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, olayın Masquerade gece kulübünde meydana geldiği belirtildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bölgedeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı.

Şişli'de 13 katlı bir binada çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 25'e yükseldi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde yaşanan benzer bir olayda ise 15 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi de yaralanmıştı.

Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Ayar: Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Ayar: Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yangınla ilgili bilgi almasıyla birlikte soruşturma süreci başlatıldı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olaya dair adli soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.