Adalet Bakanlığı, nakil duyurusu yayımladı Adalet Bakanlığı, nakil duyurusu yayımladı

Beşiktaş'ta uzun yıllardır görev yapan teknik direktör Şenol Güneş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanan Lugano maçının ardından istifa etti. Ligde işlerin iyi gitmediği Beşiktaş'ta dün oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında Lugano karşısında 2-0 öne geçen Beşiktaş, maçı 3-2 kaybedince işler iyice kötüye giti. Beşiktaş yönetimi maştan sonra olağanüstü bir toplantı düzenlenmiş, toplantıya Şenol Güneş de katılmıştı. Ancak toplantının ardından yönetim kurulu herhangi bir açıklama yapmamış ve stadyumdan ayrılmıştır.

Ayrıca, Beşiktaş yönetimi olağanüstü bir kongre kararı da almdı. Kulüpten yapılan açıklamada, en geç aralık ayının başında bir Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleneceği belirtildi. Toplantının tarihi ise önümüzdeki hafta düzenlenecek bir basın toplantısında ilan edilecek.

Beşiktaş, resmi olarak Şenol Güneş'in görevden ayrıldığını açıkladı ve teşekkürlerini iletmek amacıyla bir açıklama yaptı. Kulüp, Şenol Güneş'e uzun yıllar boyunca kulübe sağladığı katkılar için teşekkür etti ve başarılar diledi.