Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde evi yıkılan ve çadırda yaşamaya başlayan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşmesi, ailesini derin bir üzüntüye boğdu. Şehit Özdemir'in, ailesine askere gitmeden önce verdiği "Evlenmeden önce size ev alacağım" sözü ise ailenin yüreklerini dağladı.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Şerefoğlu Mahallesi'nde yaşayan Ali-Ümmihani Özdemir çifti, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde evlerini kaybetmişti. Çadırda yaşamaya başlayan aileye, acı bir haber daha geldi. Tek oğulları olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düştüğü haberi, ailenin gözyaşlarına boğulmasına neden oldu.

Taksi Çalıp İş Başı Yaptılar! Hırsızlar Para Kazanmak İçin Yolcu Taşıdılar Taksi Çalıp İş Başı Yaptılar! Hırsızlar Para Kazanmak İçin Yolcu Taşıdılar

Şehit haberinin ardından ailenin çadırına Türk bayrakları asıldı. Komşuları, acılı aileye destek olmaya çalışırken, şehit olan Müslüm Özdemir'in ailesine askere gitmeden önce verdiği "Evlenmeden önce size ev alacağım" sözü, ailenin yüreklerini parçaladı.

Komşulardan Nazire Keskin, şehidin hayalini anlatarak, "Şehidimizin komşusuyuz. Annesiyle sürekli konuşurum ben, bugün yine konuştum. Çocuğun hayali 'Evlenmeden önce size bir ev alacağım' demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı." dedi.

Diğer bir komşu Hatice Gülbuyruk ise ailenin çaresiz olduğunu ifade ederek, "Konteynerde soba kuramazlar. Mecbur çadırda kalacaklar, başka çareleri yok. Eşyaları konteynere koydular ama ısıtamadıkları için çadırda kalıyorlar. Yani çaresizler." şeklinde konuştu.