Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde sahil bölgesinde bir kadın cesedi bulundu. Polis ekipleri, cesedin kimliğini tespit etmek için yaptıkları aramada bir çantada bulunan seçmen kağıdından yola çıkarak cesedin 58 yaşındaki Saadet Yürektürk'e ait olduğunu belirledi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan ilk incelemelerde, kadının vücudunda herhangi bir darp veya yara izine rastlanmadı ve ölümün son 12 saat içinde gerçekleştiği belirlendi.

Polis ekipleri, sahil bölgesinde yapılan aramada bir kadın çantası ve içinde Saadet Yürektürk'e ait seçmen kağıdı buldu. Yürektürk'ün ailesine bilgi verilerek olay yerine çağrıldı. Saadet Yürektürk'ün eşi ve oğlu, cesedi teşhis etmek üzere olay yerine geldi ve polis ekipleri tarafından teselli edildi.

Sibergöz - 39 Operasyonlarında 74 Şüpheli Yakalandı Sibergöz - 39 Operasyonlarında 74 Şüpheli Yakalandı

Cesedin bulunmasının ardından Saadet Yürektürk'ün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, Saadet Yürektürk'ün ölümüyle ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.