Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka gibi isimlerin başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi, Ramazan ayı sebebiyle ekranlara verdiği 2 haftalık aranın ardından yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle Ramazan döneminde dans sahnelerine yer verilmeyen dizi, yeniliklerle dolu bir bölümle dönüş yapacak.

Dilber Fırtınası Ekrana Geri Dönüyor

Kanal D'nin sevilen dizisi "İnci Taneleri", 18 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümüyle izleyicileri yeniden kendine bağlamayı hedefliyor. Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri, hem yeni dansı hem de yeni şarkısıyla diziye damga vuracak. Dilber'in dönüşü, dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

ATM'lerde niye para yok? 500 ve 1000 TL'lik banknotların habercisi mi? ATM'lerde niye para yok? 500 ve 1000 TL'lik banknotların habercisi mi?

Cansu Taşkın ile yaşadığı aşkla da gündemden düşmeyen Yılmaz Erdoğan'ın, senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği BKM imzalı dizi, 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de yeni bölümüyle ekranlara gelecek.