İzmir'de meydana gelen olayda polis memuru A.E.Ö. (41), sokakta karşılaşınca tartıştığı eski kız arkadaşı Elvin Özütaştan (42) ile erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'na (46), tabancasıyla kurşunlar yağdırdı.

İki dev firmadan kampanya: 200 + 100 TL hediye edilecek... İki dev firmadan kampanya: 200 + 100 TL hediye edilecek...

Çok sayıda kurşunla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Elvin Özütaştan hayatına kaybetti. Eski milli yüzücü olduğu belirtilen Berberoğlu ise tedavisi devam ediyor. Ateş açtıktan sonra kaçan A.E.Ö.'nün yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

Akşam saat 20.30 sıralarında Göztepe Mahallesi'nde bir sokakta meydana geldi. Konak'ta polis memuru olarak görev yapan A.E.Ö.', Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) Öğretim Görevlisi olduğu öğrenilen Elvin Özütaştan ve erkek arkadaşıyla sokakta karşılaşınca aralarında tartışma yaşandı. Silah seslerinin ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Berberoğlu ile Özütaştan'a ilk müdahaleyi yaptı. Eski milli yüzücü olan Berberoğlu'nun ise sağ omzuna 2, sol omuzuna 3, bel bölgesine 1, sırtına ise 1 olmak üzere toplamda 7 kurşun isabet ettiği hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.