Polis memuru Süleyman Yaman, SMA hastası minik kızı Ayşe Bükre için sosyal medyada yardım çağrısında bulundu. Türk halkı, çaresiz babanın çığlığına cevap verdi ve tedavi parası sadece 3 günde toplandı.

Emekliler İçin Promosyonlarla Dolu Yeni Kampanya Başladı! İşte Detaylar Emekliler İçin Promosyonlarla Dolu Yeni Kampanya Başladı! İşte Detaylar

Karaman'da yaşayan Ayşe Bükre, henüz 18 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Bu ölümcül hastalığı yenmek için tedavi gerekiyordu, ancak tedavi için yeterli miktarda para yoktu. Baba Süleyman Yaman, kızının yaşaması için yardımseverlere seslendi ve bir video yayınladı. Çaresiz bir babanın çığlığı hızla viral hale geldi.

Önceden, Ayşe Bükre'nin yurtdışında tedavi olabilmesi için gereken 1 milyon 820 bin doların yaklaşık yarısı toplanmıştı. Ancak babanın yardım çağrısı sonrasında kalan miktar da hızla toplandı. Bu harika haberle mutluluk gözyaşları döken baba Süleyman Yaman, "Allah herkesten razı olsun. Türkiye, yardım çağrımıza sessiz kalmadı. Kızımın tedavi parası toplandı. Kızım da tedavisini alıp kardeşleri gibi oynayabilecek" dedi.