Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Ayar: Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Ayar: Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim

Hazine ve Maliye Bakanlığı, "Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun" kapsamında yürütülen etkili bir operasyonla terör örgütü PKK-KCK bağlantılı olduğu değerlendirilen 62 gerçek kişinin Türkiye'deki mal varlıklarını dondurdu. Ayrıca, Avrupa ve diğer ülkelerde faaliyet gösteren 20 tüzel kişinin Türkiye'deki mal varlıkları da aynı kararla donduruldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, terörün finansmanını engellemek adına "Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun" çerçevesinde harekete geçti.


PKK-KCK bağlantılı olduğu tespit edilen 62 gerçek kişiye ait mal varlıklarının dondurulmasına, terör örgütlerine finansman sağladığına dair makul sebeplerin varlığına dayanılarak karar verildi.


Ayrıca, Avusturya, Belçika, Birleşik Krallık, Danimarka, Fransa, İsveç, İsviçre, Japonya, İtalya, Norveç, Irak, Suriye, Almanya ve Avustralya'da faaliyet gösteren 20 tüzel kişinin de Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu.