CHP TBMM Grup Başkanı Özgür Özel, gece Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığını yaptığı sızdırılan toplantının sızdırılmasından dolayı sert eleştirilerde bulundu. "Değişim Gerçeği" adlı bir Youtube kanalı, "İŞTE YÜZYILIN İHANETİ! KILIÇDAROĞLU’NA TARİHİ İHANET!" adlı paylaştığı videoda, Ekrem İmamoğlu başkanlığında Zoom programı üzerinden Bülent Tezcan, Engin Altay, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Onursal Adıgüzel  gibi Kılıçdaoğlu'nun yakınında olan isimlerin katıldığı toplantı kaydı "Değişim Gerçeği" adlı Youtube kanalında sızdırıldı.

23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi 23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi

Ekrem İmamoğlu, sızdırılan toplantının gizli olmadığını ifade ederek "Partimin mevzuları partililerle konuşulur. Partinin yöneticileriyle konuşulur, parti meclisi üyeleriyle konuşuluyor, partinin eski yeni milletvekilleriyle konuşulur. İlçe başkanlarıyla, il başkanlarıyla konuşulur. Dolayısıyla bundan daha doğal bir şey yoktur." demişti.

Konu üzerine konuşan CHP TBMM Grup Başkanı Özgür Özel, söz konusu sızdırılan toplantı ile ilgili şöyle konuştu:

"Kötücül bir aklın devrede olduğunu göstermekte"

“Bu toplantıya özel bir gizlilik atfetmemize rağmen, toplantının kaydedilerek servis edilmesi ve bu toplantının 'ihanet' başlığı altında yansıtılması partimiz içinde ya da partimiz dışında kötücül bir aklın devrede olduğunu göstermektedir. Bir toplantının ses veya görüntü kaydını katılımcıların rızası olmaksızın elde etmek ve yayınlamak özel hayatın gizliliğini ihlal eden ağır bir suçtur. Hukuka ve ahlaka aykırı bu yöntemi uygulayanlar, CHP'nin demokrasi kültürüne, tarihine, kurumsal kimliğine yabancı olduklarını göstermektedir”