Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile gerçekleştirdikleri görüşmeye dair açıklamalarda bulundu. Manavgat ilçesinde düzenleyeceği kamp öncesi Antalya'ya gelen Özel, gazetecilere görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Özel, Akşener ile gerçekleştirdikleri görüşmenin son derece sıcak ve yapıcı olduğunu belirterek, "Alabilecekleri her iki karara da son derece saygılıyız. Ben sonucun olumlu yönde olmasını temenni ediyorum." dedi.

Pazartesi günü İYİ Parti'nin Genel İdare Kurulu'nun konuyu değerlendireceğini ve alacakları kararı bekleyeceklerini söyleyen Özel, İYİ Parti'nin alacağı kararlara duydukları saygının altını çizdi.

Özel’den Kobani Davası'na ilişkin ilk açıklama: 'Bu dava siyasi bir dava' Özel’den Kobani Davası'na ilişkin ilk açıklama: 'Bu dava siyasi bir dava'

İYİ Parti'de yaşanan içsel itirazlara ilişkin sorulara karşılık olarak Özel, "İYİ Parti'nin kendi örgütünün, teşkilatının değerlendirmesini benim yorumlamam siyasi nezaketime sığmaz, kendileri değerlendirecekler." şeklinde konuştu.