Özel, her iki parti için de saygı ve nezaketlerini sürdüreceklerini vurgulayarak, işbirliği odaklı bir kararın çıkmasını temenni etti.Partisinin 2. yüzyılının ilk kurultayını hatırlatan Özel, 2. yüzyılda kendilerine verilen görevleri ve Atatürk'ün partisini başarıyla iktidara taşıma hedeflerini paylaştı.

AK Parti İle CHP Arasında Sıkı Yarış Devam Ediyor! Son Anketin Sonuçları Açıklandı AK Parti İle CHP Arasında Sıkı Yarış Devam Ediyor! Son Anketin Sonuçları Açıklandı

CHP'nin muhalefet stratejilerini, yanlışa karşı durmayı ve etkili bir şekilde nasıl yöneteceklerini ele alacaklarını belirtti.

Yerel seçimlere yönelik engel ve fırsatları değerlendiren Özel, belediye başkan adayları için gerçekleştirdikleri anket çalışmalarını paylaştı. Turizm sektöründeki emekçilerin işsizlikle karşılaştığı dönemlere dikkat çekerek, bu konuda yapacakları önemli çalışmalara değindi.

Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile yaptıkları görüşmeye ilişkin, heyetleriyle gerçekleştirdikleri ziyaretin detaylarını paylaştı. İttifak konusuna da değinen Özel, her iki sonuç için de saygı göstereceklerini ve işbirliği odaklı bir kararın çıkmasını temenni ettiğini ifade etti. Toplantının basına kapalı devam etti.