Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' talebi CHP'yi hareketlendirdi.

CHP'de tepeden tırnağa değişim isteyen muhalif kanat, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na bayrak açtı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmayacağını açıklaması ancak ''Ben çıkıp, adayım demem' sözlerinin delegeler tarafından aday gösterilmesi halinde reddetmeyeceği şeklinde yorumlandı.

CHP Genel Başkanlığı için öne çıkan isimlerden biri olan CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletveli Özgür Özel, İsmail Saymaz'ın kendisine yönelttiği 'aday mısınız?' sorusuna  kendisine verilecek herhangi bir sorumluluktan kaçmayacağı yanıtını verdi.

Partinin kimsenin önünü kapatmaması gerektiğini söyleyen Özel, söz konusu adaylık süreci için herkesle gerekli temasları kuracağını söyledi:

TBMM'ye Kanun Teklifi Sunuldu! O Sektöre Büyük Ceza Artışı Geliyor TBMM'ye Kanun Teklifi Sunuldu! O Sektöre Büyük Ceza Artışı Geliyor

 "Sorumluluk almaktan kaçmayacağım. Ama fedakarlıktan da geri durmayacağım. Konuşmam ve dinlemem gereken herkesle temas edeceğim. Parti kimsenin önünü kapatmamalı.Kaybeden takımda santrafor olmak yerine şampiyon takımda her mevkide oynamaya talibim. Gerekirse en geniş mutabakatın parçası olan bir anlayışta duracağım. Önümüzdeki süreç için konuşmam ve dinlemem gereken herkesle temas ederek, ilerleyeceğim."