HaberTürk'te yayınlanan Kübra Par'la Açık ve Net programında konuk olan Özgür Özel, seçim sürecine dair merak edilen detayları açıkladı.

Özel, İYİ Parti ile masa arasında yaşanan krizin aşılması için getirilen formüle değinerek,  Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanmasıyla birlikte kamuoyunda büyük bir sinerji oluştuğunu söyledi.

Sahada heyecan olduğuna dikkat çeken Özgür Özel, anketlerde gözle görülür bir sıçrama olduğunu belirtti.

Özel ayrıca Muharrem İnce'nin adaylığına değinerek, aday olsa da ilk turda Millet İttifakı olarak seçimi kazanacaklarını söyledi. 

''Hepimizin beklentisinin üzerinde bir sinerji oldu. Krizin çözülmesi tatlıya bağlanması, 6 partinin bir takım oluşturması heyecan oluşturdu. Son anda 2 flaş transfer yapılmasıyla da büyük bir moral buldu herkes. Sağ açığa Yavaş, sol açığa İmamoğlu geldi. Anketlerde o sıçrama görülüyor. En son bir araştırmada Kemal Bey 10 puanla önde gözüküyordu. Bazı anketlerde 4, bazılarında 6 veya 8 puan önde. İktidara yakın anket kuruluşları da bu sıçramayı gösteriyor. Siyasette bazı duygu patlamaları yaşanır. Bizler sahadayız ve bu heyecanı görüyoruz. İttifakta büyük bir uyum ve kenetlenme var. Her şeyin tatlılığa bağlanmasının verdiği moral ve motivasyon var. Sahada da büyük bir heyecan yaşanıyor. Yıkmayan rüzgar, ağacı güçlendirir derler. Biz de böyleyiz. Şimdi eskisinden çok daha güçlüyüz. Seçime moral üstünlükle gidiyoruz. Krizlerin bu liderlerle çözülebileceğini gördük."

"Sayın İnce aday da olsa ilk turda açık bir farkla kazanacağız"