Amerika Birleşik Devletleri'nin Arkansas eyaletinde, mesleği gereği öğrencilerine rehberlik etmesi gereken bir öğretmenin, etik kuralların yanı sıra yasaları da hiçe saydığına dair ürkütücü bir skandal gün yüzüne çıktı. 42 yaşındaki Stephanie Neipling, 15 yaşındaki bir öğrencisiyle olan uygunsuz ilişkisinin ifşa olmasının ardından tutuklandı.

Öğretmenin suçu mesajlaşmalar ve müstehcen fotoğraflarla kanıtlandı

Skandalı açığa çıkaran belgeler arasında öğretmen ve öğrenci arasında geçen mesajlaşmalar ve Neipling'in öğrencisine gönderdiği müstehcen fotoğraflar bulunuyor. Polise ifade verirken Neipling, öğrencisine cinsel içerikli mesajlar attığını ve çıplak fotoğraflarını gönderdiğini kabul etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye Gri Listeden Çıkarılmazsa Bunun Siyasi Bir Karar Olduğunu Anlarız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye Gri Listeden Çıkarılmazsa Bunun Siyasi Bir Karar Olduğunu Anlarız

Eşi Boşanma Davası Açtı ve Çocuklarının Tam Velayetini İstedi

Suçlamalar karşısında sessiz kalmayan öğretmenin eşi, çiftin iki çocuğunun tam velayetini almak amacıyla boşanma davası açtı. Bu ahlaki çöküşün en büyük kurbanlarının çocuklar olacağına dair endişeler artıyor.

Öğretmen Hakkında Cinsel Saldırı Suçlaması ve Görüşme Yasağı

Neipling, dördüncü derece cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanıyor. Yargılama süreci boyunca, aile üyeleri dışında reşit olmayan kişilerle görüşmemesi yönünde talimat verildi. Bu suçlamaların ardından Neipling, Arkansas'ın Benton İlçe Hapishanesi'ne götürüldü.