Yatırımcıya uyarı geldi: Mevduat hesabında stopaj ayarı Yatırımcıya uyarı geldi: Mevduat hesabında stopaj ayarı

Bir öğrencinin evden getirdiği ve arkadaşlarına ikram ettiği kek, kısa süre sonra mide bulantısı ve baş dönmesi gibi belirtilerle kendini gösterdi. İlgili öğrenciler, yaşadıkları rahatsızlık üzerine okul yönetimine başvurdu. Olayın ardından, durum hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirildi.

112 Acil Servis Hızla Müdahale Etti

Cahit Zarifoğlu İlkokulu ve Ortaokulunda meydana gelen bu sağlık krizine, 112 Acil Servis ekipleri hızla müdahale etti. Toplamda 8 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Öğrencilerin sağlık durumlarıyla ilgili detaylı bilgi alınabilmesi için gerekli tetkikler yapılmaya başlandı.

Veliler Endişe İçinde Hastaneye Koştu

Olayın duyulması üzerine, veliler çocuklarının sağlık durumları hakkında bilgi almak için hastaneye akın etti. Velilerden Yıldız Akgüven, gazetecilere verdiği demeçte, çocuğunun da bu olaydan etkilendiğini ve diğer öğrencilerle birlikte zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldığını belirtti. 

Okul ve Sağlık Yetkilileri Tedbir Alıyor

Olayın ardından, Cahit Zarifoğlu İlkokulu ve Ortaokulu ile sağlık yetkilileri, benzer olayların önüne geçmek için gerekli tedbirleri almak üzere harekete geçti.