Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen saldırıda yaşamını yitiren 5. sınıf öğrencisi Adnan Göktürk Yeşil’in geride bıraktıkları derin bir üzüntüye neden oldu.

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Duyuru: "Bu Numarayı Kaydedin."
Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Duyuru: "Bu Numarayı Kaydedin."
İçeriği Görüntüle

Masasındaki not yürekleri dağladı

Adnan’ın ders çalıştığı odasında yer alan not ise hayallerini gözler önüne serdi. Küçük öğrencinin masasındaki kağıtta, “Niye çalışıyorum? Kabataş veya Galatasaray Lisesi. Hedef: 500 tam puan. Çalışan başarır, sefil olmaz. Bunu unutma!” ifadeleri yer aldı. Bu sözler, görenleri derin bir hüzne boğdu.

0C5767E3 Lupbvipmucnzsnu2Os380R

Küçük Göktürk'ün hayalleri yarım kaldı

Kabataş veya Galatasaray Lisesi’ni kazanmayı hedefleyen Adnan’ın azmi ve hedefleri, yaşanan acı olayla birlikte yarım kaldı. Türkiye’yi yasa boğan olayın ardından küçük çocuğun görüntüleri sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.