Olay Adana'nın Kozan ilçesinde yaşandı. Evli ve 3 çocuk annesi K.E. (37), eşinin çalıştığı okulun müdürünün mesajlı tacizine uğradığını iddia ederek, Kozan Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Okul müdürü İ.S.'nin K.E.'ye, "Yalnızlığını belli etme, ben de yalnızım çıkar gelirim" dediği mesajlar ve kahve istekleri mahkeme dosyasına taşındı.

K.E 6 Şubat depremine Kozan'daki evinde yakalanmıştı. Evi hasar alınca 3 çocuğu ve eşiyle beraber bir süre eşinin çalıştığı okulda kalmak zorunda kalmıştı. Bu okulun müdürü İ.S. kendisini burada görmüştü, K.E. okul müdürünün taciz mesajlarıyla şoka uğradığını belirtti.

65390be4e14f2adf329d3f72

Seni eşinle görmeye dayanamıyorum. dedi

K.E., ilk başlarda okul müdürünün attığı mesajlardan şüphelendiğini ama bunu konduramadığını söyledi.  bardağı taşıran son damlanın ise İ.S.'nin silinebilir mesaj ile eşi ile sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına "seni eşinle görmeye dayanamıyorum" demesi oldu.  Bunun üzerine K.E.  konuyu eşine de aktararak, hukuki süreç başlattıklarını söyledi. 

 Kahve yalnız içilmez' dedi

İ.S.'nin, eşinin evde olup olmadığını da sorduğunu, bazı mesajları sildiğini de ifade eden K.E., "Deprem döneminde evimizde kalamadık. Eşimin çalıştığı okulda kaldık. Ben evden kahve makinesi götürmüştüm. Eşimle kendimize kahve yaparken müdür bey de istedi. Müdür beyin kahvesini verdim ben odadan çıkarken bana 'kahve yalnız içilmez' dedi ve ben de eşime haber verdim" dedi.

65390c20e14f2adf329d3f79

Eşiyle 5 yıldır beraber çalıştıklarını ve eşinin iş arkadaşını sevdiğini ve saygı duyduğunu da ifade etti. Yine başka bir gün İ.S.  Sosyal medyada paylaştığım kahve fotoğrafına kahve istiyorum şeklinde mesaj yazdı. Ben de 'tabii ki müdürüm' yazdım. Saygıyı hiç aşmadan eşimin müdürü diye cevap vermiştim. Beklemiyordum. Eşime 'oğlum' diye hitap eden bir insan ki benim kendisiyle hiçbir samimiyetim vesaire yok" diye konuştu.

Mesajlarda İ.S.'nin sürekli bir ima içerisinde olduğunu ifade eden K.E., bazı mesajları yazıp sildiğini ileri sürdü.

Kahve fotoğrafımla ilgili  'Neden tek' diyor. Ben de eşim her zamanki gibi çalışıyor dedim, ardından bana saat 23.37'de 'yalnızlığını paylaşma' yazdı. 'Ben de yalnızım malum. Çıkar gelirim' diye yazdı. Ben burada bazı şeyleri artık anlamaya başladım. Çünkü beklemiyorum. Arkasından 'çıkar gelirim' yazısından sonra 'zaten yalnız değilim müdürüm' yazdım.

Ertesi gün yine arkadaşımla bu konuda dertleşirken 'Saat beş civarında bana bugün gelmedin' şeklinde bir mesaj gönderdi ve cevap vermedim.

E.K. Eşimle konuştuktan sonra kapıyı kilitledim, anahatarı sakladım. dedi ve eşinin desteğiyle hukuki süreci başlatabildiğini söyledi. Biz davamızı açtıktan sonra da öğrendiğimiz şey şahsın zaten daha öncesinden birçok taciz vesaire, cinsel tacizden davaları olmuş ve bu cinsel taciz de çocuk taciziymiş. Benim canım yandı, benim eşim bana destek oldu ama çok farklı da olabilirdi."

Gerekli yerlere şikayetlerimizde bulunduk. Başka kadın ve çocukların zarar görmemesi için de bu süreci başlattığını ifade etti.65390c4be14f2adf329d3f7e

Okul müdürü cinsel istismardan bir çok kez yargılanmış

Okul müdürü İ.S.'nin daha önceden 4 farklı olaydan cinsel istismar davasından yargılandığı, 2010 yılında 2 öğrenciye cinsel istismar davasında 17 ay tutuklu yargılandığı ve ardından beraat ettiği ortaya çıktı.

Öte yandan, okul müdürünün kahve mesajlarını art niyetli yazmadığını, suçlamaları kabul etmediğini söylediği öğrenildi.

Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar