Aksaray’da 23 Nisan Ortaokulu ve İlkokulu’nda bir okul müdürü, bahçeye girmeye çalışan bir kişi tarafından darp edildi. Olay, kapüşonlu ve elinde çanta bulunan Murat K.’nin okul bahçesinde görülmesi üzerine başladı. Durumu fark edenler, hemen okul müdürü Recep Çelen’i bilgilendirdi.
Müdür Çelen, Murat K.’yi okuldan çıkarmaya çalışırken aralarında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Murat K., Çelen’i darp ederek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine okula polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Çelen’in durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kısa sürede Murat K.’yi gözaltına aldı.
Çelen, yaptığı açıklamada saldırganı tanımadığını ve kendisinin bir öğrenci velisi olmadığını belirtti. Saldırganın gözüne yumruk attığını ifade eden Çelen, “35-40 yaşlarında bir şahıstı, daha önce hiç görmedim. Veli olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen madde etkisindeydi. Okulun içine alınmasına izin vermediğim için saldırıya uğradım. Darp raporu aldım ve şikayetçi olacağım.” dedi.




