Yıllarca eğitim sektöründe görev aldıktan sonra OnlyFans platformuna yönelen Tillia, paylaşımlarıyla hızla fenomen haline geldi. Tillia'nın, "Behind The Velvet Rope" podcastinde yaptığı açıklamalara göre, OnlyFans'taki geliri, öğretmenlik maaşının 10 katına ulaştı.

Öğretmenlikten Vazgeçen Tillia, Yeni Kariyerinde Başarılı

Tillia, 25 yıllık öğretmenlik kariyerini sonlandırmanın kendisini derinden etkilediğini belirtti ve "Öğretmenlik yaparken değer görememek ve maddi sıkıntılar yaşamak beni bu kararı almaya itti. Öğretmenliği çok seviyorum ve belki bir gün dönebilirim. Şu an için üzerimde birçok önyargı var ve bu durum beni zorluyor" dedi.

OnlyFans İle Gelirini Katlayarak Yeni Bir Hayat Kurdu

Maddi anlamda çok daha iyi bir durumda olduğunu belirten Tillia, OnlyFans üzerinden elde ettiği gelirin öğretmenlik maaşının on katına ulaştığını ifade etti. "Belki meslektaşlarım için OnlyFans'da öğretmenlik yapabilirim. Bu, benim için tamamen yeni bir perspektif" şeklinde konuşan Tillia, sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi kazandı. Her paylaşımı yeni bir olay yaratan Tillia, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Kiralık evlerde yeni dönem: Kredi notuna dikkat Kiralık evlerde yeni dönem: Kredi notuna dikkat