Milli Eğitim Bakanlığı, uzman öğretmen ve başöğretmen unvanı için yapılan yazılı sınavda başarılı olanlar ile sınavdan muaf olanlardan başvurusu kabul edilenlerin sertifikalarını erişime açtı. Bakanlık, konuyla ilgili resmi internet sitesi üzerinden duyuru yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, uzman öğretmen ve başöğretmen unvanı için yapılan yazılı sınavda başarılı olanlar ile sınavdan muaf olanlardan başvurusu kabul edilenlerin sertifikaları, 19 Aralık 2023 tarihi itibarıyla düzenlendi. İlgililer, sertifikalarını kendi kişisel MEBBİS (Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi Yönetim Sistemi) sayfalarından veya e-Devlet üzerinden alabilecekler.

Müfredat değişti! Peki, matematik dersleri artık nasıl olacak? Detaylar netleşti... Müfredat değişti! Peki, matematik dersleri artık nasıl olacak? Detaylar netleşti...

Başvurusu kabul edilen uzman öğretmen ve başöğretmen adayları, sertifikalarına ulaşmak için kendi kişisel MEBBİS hesaplarına giriş yapabilirler. Ayrıca, e-Devlet üzerinden de sertifikalarına erişim sağlayabilecekler.