Citi'den Türk lirası için flaş açıklama: Dolar karşısında uzun vadede TL'yi tercih edin Citi'den Türk lirası için flaş açıklama: Dolar karşısında uzun vadede TL'yi tercih edin

 Şanlıurfa'nın Ulubağ Mahallesi'ndeki Özel Cezeri Akademi ve Teknoloji Meslek Teknik Anadolu Lisesi'nde öğle yemeği sırasında meydana geldi. İsa D. isimli 11. sınıf öğrencisi ile okul müdür yardımcısı Suat A., İsa D.'nin sigara içerek okula girmeye çalışması üzerine tartıştı. Yaşanan tartışmanın ardından eve giden İsa D., pompalı tüfekle eve döndü. Güvenlik kulübesine gelişigüzel ateş ederek okul müdürü Suat A., güvenlik görevlisi GM ve HA isimli öğrenciyi vurdu. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılırken, İsa D. polis tarafından yakalandı.

İsa D.'nin ateş açtığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Şanlıurfa Valiliği'nden olayla ilgili yapılan açıklamada, "Okulun öğrencilerinden İ.D.'nin (16) okul yetkilileri tarafından sigarayla okula girmesine izin verilmediği belirlendi. Bu küçüğün okuldan ayrıldığı ve bir süre sonra pompalı tüfekle geri döndüğü, ayağıyla okulun bahçe kapısına tekme attığı ve ardından güvenlik kulübesine gelişigüzel ateş ederek okul müdür yardımcısı SA ve okulun güvenlik görevlisini yaraladığı belirlendi. GM ve öğrenci HA. İ.D., olay yerinde ateşli silahla yakalanırken, olayla ilgili Çocuk Şube Müdürlüğü ve Sarayönü Polis Karakolu tarafından soruşturma başlatıldı." ifadelerine yer verildi.