Erzurum'da yaşanan dehşet verici bir olay, Yunus Emre Mahallesi'nde Sancak Caddesi Sancak Sitesi'nde gerçekleşti. Öğretmen Zülküf B. (46), eşi Kadriye B. (44) ile arasında çıkan tartışmanın ardından cinnet geçirerek hem eşini hem de kızını bıçaklayarak öldürdü.

Evde başlayan tartışmanın nasıl kavgaya dönüştüğü henüz netlik kazanmamış olsa da, Zülküf B'nin öfkesi sonucu eşini ve 20 yaşındaki kızı Asude Pelen B'yi bıçaklamasıyla olay yerinde dehşet yaşandı.

İstanbul'da egzotik hayvan kaçakçılarına operasyon! Çok sayıda şüpheli yakalandı İstanbul'da egzotik hayvan kaçakçılarına operasyon! Çok sayıda şüpheli yakalandı

Olayın duyulması üzerine, sağlık ekipleri ve polisler hızla olay yerine sevk edildi. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen anne ve kızının hayatlarını kaybettikleri tespit edildi.

Zanlı Zülküf B'nin kaçtığı aracıyla Çat ilçesi istikametinde yola çıktığı bilgisi üzerine, polis ekipleri harekete geçti. Kısa süren bir kovalamacanın ardından Zülküf B, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.