Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, İngilizce öğretmeni Mustafa Öner (40), 3 çocuk annesi i Ayşe Öner’i (39) piknik tüpüyle vurarak öldürdü. Olayın ardından jandarmayı arayarak kendini ihbar eden Öner, gözaltına alındı ve yapılan sorgulamanın ardından tutuklandı.

Pazartesi günü saat 21.30 sıralarında Acıkuyu Mahallesi’nde yaşanan olayda, Mustafa Öner ve eşi Ayşe Öner arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma hızla büyüdü. Tartışmanın giderek şiddetlenmesi üzerine Mustafa Öner, eline geçirdiği piknik tüpü ile eşinin başına defalarca vurdu. Ağır yaralanan Ayşe Öner, kanlar içinde hayatını kaybetti.

TBMM'ye Kanun Teklifi Sunuldu! O Sektöre Büyük Ceza Artışı Geliyor TBMM'ye Kanun Teklifi Sunuldu! O Sektöre Büyük Ceza Artışı Geliyor

Mustafa Öner, işlediği bu korkunç cinayetin ardından jandarmayı arayarak kendini ihbar etti. Jandarma ekipleri tarafından eve gelen Öner, gözaltına alındı.

Jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf eden Mustafa Öner, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın detayları, çiftin arasındaki neden bilinmeyen tartışmanın nasıl cinayetle sonuçlandığı merak konusu olmaya devam ediyor.