İnsanların artan ihtiyaçları ve ekonomik koşulların değişmesi nedeniyle acil nakit ihtiyacı tüm bireyler ihtiyaç duyabiliyor. Bu durumda insanlar ihtiyaçlarının çeşitliliğine göre tasnif edilmiş kredilere başvuruyor. Vatandaşlar krediye başvururken kredinin ödeme kolaylığı vadeler ve boş tamamlandığında ne kadar olarak ödeneceği çok önemli bir koşul olarak duruyor. 

para-PeNc_cover

Mübarek Ramazan ayının bitmesine yaklaşmamız Ramazan Bayramı telaşını artırıyor. Bayramın yakınlaşması ile birlikte bir takım bankaları da harekete geçirip yeni kredi paketleriyle müşterilerini arttırmaya portföy oyunu genişletmeye ve vatandaşların hayallerine kısa sürede kavuşmaya fayda sağlamak için birtakım gelişmelerde bulunuyorlar. Bu bankalardan biri olan Türkiye Finans Bankası, faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı ile Ramazan bayramında vatandaşlara derin nefes aldıracak.

BIST'te 4 hisseye yasak! İşte yasaklı o hisseler... BIST'te 4 hisseye yasak! İşte yasaklı o hisseler...

para-8

Ramazan ayı gün gün geçerken yaklaşan Ramazan Bayramı bir takım harcamalara neden olmakta bu durum nakit bakımından sıkışan vatandaşları zor bir duruma sokmakta ve bu vatandaşlar yaşadığı bu sıkıntıları aşmak için bankalara giderek ihtiyaç kredisi çekmek zorunda kalıyor. Türkiye Finans da kredilerde faiz uygulamayarak İslam'ın yasakladığı durumlardan uzak duruyor. Bu durum, faizin İslam'da haram olması sebebiyle bankanın vereceği 22 bin liralık krediyi daha cazip hale getiriyor. 

paradk-rDvb_cover-1

Türkiye Finans, 18 yaş üstündeki Türk vatandaşlarına müşterisi olması dahilinde 3 ay ertelemeli 36 ay vade ile 22 bin liralık kredi sunuyor. Bu krediye başvurmak isteyen vatandaşların bankanın şubelerine veya internet sitesine bakması gerekmekte.

ev-hanimlari-kara-kara-dusunmeyin-devletten-ev-hanimlarina-buyuk-mujde-her-ay-karsiliksiz-1100-tl-odeme-yapilacak-basvuruda-acele-eden-parayi-kapacak-444942044

Türkiye Finans, kredi notu 1200 ve üstü olan ve müşterisi olan bireylere 3 ay ertelemeli 36 ay vade ile 22 bin liralık kredi başvurusunu alabiliyor. Başvuru standartlarını karşılayan vatandaşlar krediyi kolayca hesaplarına aktarabilecek.