Birçok banka müşterisine destek olmak için ya da yeni müşterileri bankalarına katmak için birtakım kampanyalar düzenliyor. Bu banka, müşterilerine kolay ödemeli faizsiz nakit desteği sağlayarak müşterilerine destek oluyor. Bu kampanyadan faydalanmak için son bi hafta. Peki hangi banka faizsiz kredi desteği sağlıyor? İşte detaylar...

BIST'te 4 hisseye yasak! İşte yasaklı o hisseler... BIST'te 4 hisseye yasak! İşte yasaklı o hisseler...

1200x627-ruyada-cok-para-gormek-ne-anlama-gelir-ruyada-cok-para-bulmak-ne-demek-1632817110509-6

İş Bankası, nakit ihtiyacı olan müşteriler için faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bir limit şartı olmadan İş Bankası müşterisi olan herkes faizsiz kredi imkanından faydalanarak nakit ihtiyacını karşılayabilecek. Peki faizsiz kredi imkanı sağlayabilmek için son gün ne zaman?

enflasyon-artiyor-kagit-para-artiyor-1007717-5-3

İş Bankası'nın faizsiz kredi imkanından faydalanmak için son gün 31 Mayıs. İş Bankası müşterisi olan vatandaşlar 31 Mayıs tarihine kadar faizsiz kredi talebinde bulunabilecekler. İş Bankası Müşterisi olmayan vatandaşlar ise online ya da fiziki olarak müşteri olarak kolayca faizsiz kredi imkanından faydalanabiliyor. Peki faizsiz kredinin miktarı ne kadar?

para-7

İş Bankası, müşterisi olanlara 31 Mayıs tarihine kadar 20 bin liralık faizsiz kredi imkanı sunuyor. Başvuruda bulunan müşteriler kredinin onaylanması takdirde en geç 2 hafta içinde 20 bin liralık faizsiz krediye sahip olabilirler. İş Bankası müşterisi olmayan bireyler İş Bankası sitesine girip ya da mobil uygulamasını indirip "müşteri olmak istiyorum" butonuna tıklayarak müşteri olabilir ve 20 bin liralık faizsiz krediye sahip olabilir. İş Bankası, borçlu olan müşterilerine bu avantajı sunup borçlu olan İş Bankası müşterilerine 20 bin liralık desteği vererek destek olmayı amaçlıyor.