Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü, öldürüldü mü? Ortaya çıkan drone görüntüsü suikast iddialarını güçlendirdi Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü, öldürüldü mü? Ortaya çıkan drone görüntüsü suikast iddialarını güçlendirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, İstanbul seçimlerine ilişkin seçim yasaklarına rağmen anket sonucu paylaşan BETİMAR'a sert tepki gösterdi. Şen, kamuoyunu uyarak, anketlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

BETİMAR tarafından seçim yasaklarına rağmen yayınlanan ankette, muhalefetin adayının büyük bir farkla önde olduğu görülüyordu. Bu durum AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'in tepkisini çekti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şen, "Kamuoyunun yüksek dikkatlerine. Seçimler demokrasi şölenleridir. Ancak, bir kısım anketlerle bu şölene gölge düşürmek isteyen art niyetli insanların olduğu gözükmektedir. Bugün ve özellikle bu saatlerde yayınlanan anketlerin hiçbir bilimsel geçerliliği ve güvenliği yoktur. Bu sebeple, bu anketlere ve yayınlara itibar edilmemesi özellikle rica olunur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.