CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgük, gazeteci Fatih Altaylı'nın sorularına cevap verdi. Mustafa Sarıgül, "Vefalı adamımdır." diyerek İBB Başkanlığı ile ilgili şöyle konuştu:

"Külliyen palavra. Ne benim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olma niyetim var, ne de Sayın Genel Başkan'ın aklında böyle bir düşünce var. Ne de böyle bir şeyi konuştuk. Gündemde böyle bir konu yok. Ben bir kere o makama aday oldum. Bitti. Seni temin ediyorum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı falan olmayacağım. Söz konusu bile değil, lafı bile geçmedi. Geçmeyecek"

CHP'de genel seçimlerdeki yenilginin ardından birçok kurmay ismin başını çektiği değişim tartışmaları ile ilgili konuşan Mustafa Sarıgül:

"Bugün bu tartışmaların dışındayım, Kemal Bey'in yanındayım. Ona destek oluyorum. Moral bulsun diye kendisini Erzincan'a davet ettim. O da kalktı geldi. Örgütçüyümdür. Güzel bir gezi organize ettik. Çok destek gördü, mutlu oldu" dedi.

Et fiyatlarını aracı ve tüccarlar artırıyor Et fiyatlarını aracı ve tüccarlar artırıyor

Oğlu Emir Sarıgül'ün Eyüpsultan'dan adaylığını koymak istemesi ile ilgili soruya Mustafa Sarıgül şöyle cevap verdi:

"Emir kendi başına bir adam. Yıllardır siyasetin içinde. Evet istiyor. Kardeşleri de destekliyor. Eyüpsultan mı, başka yer mi bilmiyorum. Kendi bildiği iş, kendi siyasi çalışması. Benimle alakası yok"