İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, eski Genel Başkan Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi hakkında olumsuz yorumlarda bulundu. Habertürk TV'ye açıklamalarda bulunan Dervişoğlu, görüşmeden önce bilgilendirilmediğini ve bu durumun parti içindeki hiyerarşi ve iletişim açısından doğru olmadığını belirtti.

Görüşme Öncesi Bilgilendirilmedi

Dervişoğlu, Akşener-Erdoğan görüşmesini İletişim Başkanlığı'nın sosyal medyada yaptığı paylaşımdan öğrendiğini ifade etti. Görüşme sonrası Akşener'in kendisini bilgilendirdiğini söyleyen Dervişoğlu, Türkiye'nin genel durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu öğrendiğini belirtti.

Eleştiriler ve Tepkiler

Görüşmeyi olumlu bulmadığını açıkça ifade eden Dervişoğlu, kendisinin İYİ Parti'nin genel başkanı olarak görüşmeye dahil edilmemesini eleştirdi. Şu sözlerle tepkisini dile getirdi:

Trump'tan Son Dakika 3. Dünya Savaşı Duyurusu: Seçimi Kazanamazsak... Trump'tan Son Dakika 3. Dünya Savaşı Duyurusu: Seçimi Kazanamazsak...

"Beni ilgilendiren tarafı İYİ Parti'nin genel başkanı ben iken Sayın Erdoğan'ın Sayın Akşener ile görüşmesi. Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi. Bazı insanlar boyuna posuna bakmadan Hasan Dağı'na oduna gitmeye kalkışırlarsa şayet işte o zaman benden ummadıkları bir tepkiyi görebilirler. Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe bugününe yarınlarına sekte vuracak adımlara izin vermem. Ben kimsenin memuru değilim."