Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin düzenlediği etkinlikte genel seçim sonuçları, CHP'nin genel seçimlerdeki birkaç siyasi partiye verdiği 39 milletvekili ile yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Muharrem ince, Kılıçdaroğlu'na  "Yerel seçimde aynı palavrayı yeniden sunacaklar" diyerek "Şimdi zamanı değil, herkes çekilsin, biz seçime gireceğiz... Yok öyle yağma, biz de seçime gireceğiz. Hiç kusura bakma baştan söylüyorum; 'Oyları bölme, çekil önümüzden.' Geç bu işleri, bir kere çekildik. Kendine güvenmiyorsan zorla mı oy verdireceksin kendine? Çıkacaksın aday olacaksın, öyle yağma yok" dedi.

İnce, CHP'nin diğer siyasi partilere verdiği 39 milletvekili için de  "Yüzde 0,1 olmayan partiye 10 tane milletvekili veriyorsun, çünkü tek adamsın" diye eleştiride bulundu.

"Bir tek adam diktatorya kurdu"

Muharrrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu tek adam olmakla suçlayarak "Sana kimse ses çıkaramıyor. Çünkü 20 kere yenilsen yine gitmeyeceksin. Şimdi ne rüzgarı başlatacaklarmış? Değişim rüzgarı. Kişilerin değişmesiyle hiçbir şey değişmez. Kişilerin değişmesiyle başarı gelmez. İlkeler olacak, zihniyeti değiştireceksin. 2010'da Kılıçdaroğlu geldiğinde, büyük bir değişim yaşanmıştı. Niye olmadı? Çünkü 2010'dan 2023'e gelene kadar tüzüğü öyle bir hale getirdi ki tam bir tek adam diktatorya kurdu." diye konuştu.

Türk Eğitim-Sen'den öğretmenlere yeni müfredat anketi Türk Eğitim-Sen'den öğretmenlere yeni müfredat anketi

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi